Ik heb fruit

Laat meegenieten van je hoogstamoogst!

Ben je de trotse eigenaar van zo’n uit de kluiten gewassen hoogstambomen en wil je jouw mooie oogst aanbieden? Of zit je met een overaanbod aan vruchten en wil je die niet laten verloren gaan? Dan is www.goedgeplukt.be de oplossing. Het enige wat je moet doen, is je registreren en aanvinken wat je wil aanbieden. Je doet er vast en zeker een hoop mensen een plezier mee!

New User Registration
 
 
 
 
 
 
 
*Verplicht veld

Hoe werkt het?

Als aanbieder van hoogstamfruit bezorg je ons, naast je contactgegevens,  het soort fruit en de geschatte hoeveelheid dat je wil aanbieden. Je kan ook aangeven of je het gratis wil weggeven of in ruil voor een wederdienst… Na verificatie door ons komt jouw aanbod dan op de overzichtskaart te staan op de homepagina. Alleen geregistreerde plukkers zien de details van jouw aanbod én jouw contactgegevens. Het is nu de bedoeling dat de plukkers jou gaan contacteren om praktische afspraken te maken. Je kan jouw voorwaarden steeds aanpassen of je aanbod tijdelijk stopzetten.

Niet geregistreerde bezoekers zien jouw contactgegevens dus niet. Het is zeker niet de bedoeling dat mensen zonder jouw toestemming komen plukken.

Meer info is te vinden onder veelgestelde vragen 

Plukken in corona tijden

De geldende maatregelen veranderen snel. En we weten allemaal dat we bepaalde regels in acht moeten nemen (handen wassen, afstand houden, bubbels niet mengen…) Maar met de juiste voorzorgsmaatregelen moet het veilig plukken van hoogstamfruit in openlucht mogelijk zijn. Hou daarbij steeds rekening met de huidige geldende regels die je kan vinden op info-corona.be. Wij vragen nog extra aandacht om: - Je eigen materiaal mee te nemen (manden, plukstokken, ladders, zeilen…) - Contact tussen de plukker en aanbieder ter plaatse te vermijden. Bijvoorbeeld door goede afspraken te maken via telefoon of mail - Niet met meer mensen te komen plukken dan noodzakelijk - Als er vergoedingen worden gevraagd, deze digitaal over te maken